Info over Spouwmuur isolatie

Hier vindt u:
-Waarom spouwmuurisolatie
-Wat kost spouwmuurisolatie
-Hoeveel bespaart u op energie

Meest gelezen:
INFO

Spouwmuurisolatie >
Voordelen >
Werking >
Isolatiematerialen >
Vergelijken >
Kosten isolatie >
Subsidie isolatie >
&ADVIES
Stappenplan >
Checklist >
Beste keuze >
Materialen kiezen >
Isolatiebedrijf kiezen >
OFFERTES
Offertes aanvragen >

Top 5

1
2
3
4
5

Deuren isoleren tegen lawaai en de juiste sloten daarbij

 

Wanneer uw woning dicht tegen de woning van uw buren staat kan dit een vervelende geluidsoverlast met zich meebrengen. Dit geldt zeker wanneer uw buren regelmatig muziek maken of luisteren, als er ruzie wordt gemaakt, als er huilende kinderen aanwezig zijn, enzovoorts. Een dergelijke situatie kan zich bijvoorbeeld voordoen als u in een appartementencomplex woont waarbij de deuren van appartementen op een centrale hal aansluiten. Om geluidshinder te voorkomen kunt u de deur van uw woning extra laten isoleren. Daarbij zorgt extra isolatie in uw deur voor het binnenhouden van de warmte, waarmee u op jaarbasis kunt besparen op de energiekosten.

 

Tip: mocht u de deuren van uw woning beter willen laten isoleren, laat dan ook direct naar de sloten in uw deuren kijken door een vakkundige slotenmaker. Wellicht zijn ook uw sloten aan vervanging toe!

 

Isolatie op uw deur aanbrengen tegen geluid

 

Er zijn verschillende manieren om uw deur beter te isoleren, zodat het geluid van buiten beter kan worden tegengehouden. Een van de mogelijkheden die u hierbij heeft is aanbrengen van een extra laag isolatiemateriaal tegen de deur aan. Dit kunt u heel eenvoudig zelf doen of laten doen door een timmerman bij u in de buurt. Naast een extra laag isolatiemateriaal kunt u ook kiezen voor een andere deur, die van zichzelf een hogere isolatiewaarde heeft. De isolatiewaarde van een deur is vooral afhankelijk van de dikte en het materiaal waarmee de deur gemaakt is.

 

Sloten laten plaatsen bij een deur met meer isolatie

 

Kiest u ervoor om een nieuwe deur te laten plaatsen, dan is het helemaal belangrijk om deze deur van nieuwe sloten te voorzien. Op die manier voorkomt u dat ongewenste bezoekers uw woning binnendringen. Een slotenmaker kan u adviseren over sloten die geschikt zijn voor het beveiligen van de deuren in uw woning.

Daarom INFO & Advies

Onafhankelijk
Objectief
Advies van experts
Alles op 1 website
Gratis offertes op maat





"... heel veel info en door de 3 offertes kon ik goed vergelijken, prima!"
Dhr, van Taal, Garderen
Meer reviews >

Welke isolatie voor u?

Elk huis is anders. Welke isolatie past het best bij uw huis? Met de Advieswijzer weet u het.

Doe de advieswijzer

Offertes? Bij wie?

U heeft interesse in isolatie. Bij wie vraagt u offertes aan? I&A heeft alle bedrijven zorgvuldig bekeken.

Vraag offertes aan