De grootste besparing met spouwmuur isolatie

In Nederland laten ruim 2 miljoen woningeigenaren een voordeel van honderden euro’s liggen per jaar. Met spouwmuurisolatie bespaart een huishouding 25% op de gasrekening! Dat komt neer op een jaarlijkse besparing van meer dan € 400!

Isoleren levert meer op dan spaarrekening
Uit onderzoek blijkt dat er 2,2 miljoen huizen in ons land zijn die nog geen spouwmuurisolatie hebben. Met spouwmuurisolatie kunt u meer besparen dan met overstappen naar een andere gasleverancier. En spouwmuurisolatie brengt meer op dan rente op een gemiddelde spaarrekening.

Kosten van spouwmuur isoleren
De kosten van spouwmuurisolatie vallen mee. Per m2 gevel is de spouwmuurisolatie prijs zo’n € 15. Voor een hoekwoning komen de kosten van spouwmuurisolatie op gemiddeld € 1.350. Deze investering verdient zich binnen 3 tot 5 jaar terug. Het isoleren van de spouwmuur is extra voordelig, omdat het lage btw tarief van 6% geldt.
Bekijk spouwmuurisolatie kosten

Energiebesparing
Spouwmuurisolatie bespaart flink op energie. Bij huizen waar de muren niet zijn geïsoleerd, verdwijnt er 25% van de warmte. Muren beslaan de grootste oppervlakte van een woning. Daar is het meeste te besparen: al snel 8-10 kubieke meter gas per m2 per jaar.
Bekijk besparing spouwmuurisolatie

Voor een 2-onder-1 kap woning bespaart spouwmuurisolatie € 440 per jaar op de energierekening! En bij u? Als u de Spouwmuurisolatie Advieswijzer doet, weet u het direct. Start het grote besparen.

Meer spouwmuurisolatie nieuws

Daarom Info&Advies.nl

  • Onafhankelijk
  • Objectief
  • Advies van experts
  • Complete informatie
  • Gratis offertes op maat" Ik heb alles gevonden, zo kon ik de beste spouwmuurisolatie kiezen voor mijn huis. Heel fijn!"
Dhr. van Bommel, Eindhoven

Welke isolatie voor u?

Met de Advieswijzer weet u het.

  • Wat is de beste isolatie voor u?
  • Wat kost spouwmuurisolatie?
  • Hoeveel gaat u besparen?
Doe de Advieswijzer

Offertes bij wie?

U heeft interesse in isolatie. Bij wie
vraagt u offertes aan? Info&Advies.nl heeft alle isolatiebedrijven zorgvuldig geselecteerd.

Vraag nu 3 offertes aan


Ontvang direct de gratis handige MINIGIDS spouwmuurisolatie.