Subsidie isolatie

Kunt u met subsidie isolatie voordeliger maken? De gouden tijden van isolatie subsidie zijn voorbij.
Is er subsidie isolatie? En regionale subsidie iso...Er is geen landelijke spouwmuurisolatie subsidie. Maar bij provincies en gemeenten is nog wel wat mogelijk. En denk ook even aan het 6% BTW-tarief. Ook een soort subsidie op isolatie!

Een goed isolatiebedrijf weet precies welke subsidie er voor u beschikbaar is. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan via Info&Advies.nl en 3 goede isolatiebedrijven geven u advies op maat!

Gemeentelijke subsidie spouwmuurisolatie

Per gemeente kan de subsidie voor isolatie sterk verschillen. Er kunnen verschillende voorwaarden zijn voor isolatie subsidie. Bijvoorbeeld een maximum bedrag aan isolatie subsidie, of een minimum investering. Voor veel isolatie subsidie regelingen geldt: op=op. Informeer bij uw gemeente of op energiesubsidiewijzer.nl.

Provinciale subsidie spouwmuurisolatie

In veel provincies zijn de isolatie subsidie regelingen gestopt. Of er in uw provincie een subsidieregeling actief is, kunt u zien op energiesubsidiewijzer.nl.
De voorwaarden voor provinciale isolatie subsidie verschillen per provincie. Vaak wordt een subsidie voor isolatie gekoppeld aan een verbetering van de Energie Index (EI) van uw woning.

Geen landelijke subsidie spouwmuurisolatie

Voor dit jaar is er geen landelijke subsidie voor spouwmuurisolatie. De voorspelling is dat ook de komende jaren er geen landelijke subsidie spouwmuurisolatie zal zijn.

Verlaagd BTW-tarief van 6%

Woningisolatie valt in het lage BTW tarief van 6%. Normaal is dit 21%.
Het lage BTW tarief van 6% geldt als uw woning tenminste 2 jaar oud is. Het 6% BTW tarief geldt in principe voor het arbeidsloon. Zijn de materiaalkosten minder dan de helft van het arbeidsloon? Dan geldt ook voor de materiaalkosten de 6% BTW.

Zonder subsidie, snel isolatie kosten terugverdienen

Ook zonder subsidie verdient u spouwmuurisolatie kosten al binnen 3-5 jaar terug. Vraag nu offertes aan. Met 1 aanvraag ontvangt u via Info&Advies.nl 3 offertes op maat. Gratis en vrijblijvend. Zo kunt u goed de adviezen, de service en natuurlijk de spouwmuurisolatie kosten vergelijken.

U ontvangt dan direct de handige gratis MINIGIDS spouwmuurisolatie.
Met daarin o.a.
  • Hoe u het beste offertes kunt vergelijken.
  • Een checklist met welke vragen stel ik het isolatiebedrijf.

Vraag nu offertes aan

Daarom Info&Advies.nl

  • Onafhankelijk
  • Objectief
  • Advies van experts
  • Complete informatie
  • Gratis offertes op maat" Ik heb alles gevonden, zo kon ik de beste spouwmuurisolatie kiezen voor mijn huis. Heel fijn!"
Dhr. van Bommel, Eindhoven

Welke isolatie voor u?

Met de Advieswijzer weet u het.

  • Wat is de beste isolatie voor u?
  • Wat kost spouwmuurisolatie?
  • Hoeveel gaat u besparen?
Doe de Advieswijzer

Offertes bij wie?

U heeft interesse in isolatie. Bij wie
vraagt u offertes aan? Info&Advies.nl heeft alle isolatiebedrijven zorgvuldig geselecteerd.

Vraag nu 3 offertes aan


Ontvang direct de gratis handige MINIGIDS spouwmuurisolatie.